Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Serie A

Filip Kostić pogodio za pobjedu Juventusa u derbiju protiv Intera, milanski klub tek u završnici ozbiljnije prijetio

Autor: Hina

19.03.2023. 23:43
Filip Kostić pogodio za pobjedu Juventusa u derbiju protiv Intera, milanski klub tek u završnici ozbiljnije prijetio

Foto: Foto REUTERS

Za Inter je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović



MILANO U derbi susretu 27. kola talijanske Serie A nogometaši Juventusa su u gostima bili bolji od Intera te su slavili s 1-0.


Gol odluke postignut je u 23. minuti. Nakon akcije Vlahovića i Rabiota, francuski nogometaš je uposlio Filipa Kostića koji je dobro naciljao i pogodio suprotni kut za vodstvo Juventusa, što se kasnije ispostavilo kao pogodak odluke.


Kroz utakmicu opasniji i napadački konkretniji bio je Juventus. U drugom poluvremenu su gosti iz Torina imali nekoliko dobrih prilika te su mogli znatno ranije osigurati tri boda. No, Kostić, Vlahović, Locatelli i Chiesa nisu pogađali cilj.




S druge strane, Inter je bio bezidejan kako doći do pogotka i izjednačenja. Pokušavao je domaćin s brojnim ubačajima, a tek je u završnici nešto ozbiljnije zaprijetio Hitarjan.


Za Inter je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.


Inter je treći na ljestvici, dok je Juventus ostao sedmi, s tim da bi Juventus bio uvjerljivo drugi da nije kažnjen s 15 bodova.


U posljednjih dvanaest utakmica, u svim natjecanjima, ovo je bila deseta pobjeda Juventusa. Inter je izgubio treću prvenstvenu utakmicu od posljednje četiri.