Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Užasne prijetnje

FOTO Atletico Madrid se javio priopćenjem nakon što su navijači objesili lutku u dresu mlade zvijezde Reala

Autor:

26.01.2023. 16:00
FOTO Atletico Madrid se javio priopćenjem nakon što su navijači objesili lutku u dresu mlade zvijezde Reala

Foto: Vinicius Jr. i Dani Ceballos/Foto REUTERS

Španjolska Marca piše da će zbog prijetnje navijači Reala u 20. minuti ustati i ovacijama podržati Viniciusa, a Atletico Madrid je već poslao i priopćenje u kojem se ispričao i ogradio od postupka ultrasa



MADRID Navijači Atletico Madrida jezivom su prijetnjom igraču Real Madrida najavili večerašnji derbi u četvrtfinalu Kupa Kralja, a zbog ozbiljnosti se situacije morao oglasiti i madridski klub.


Naime, lutka koja predstavlja Viniciusa Juniora obješena je nedaleko kampa Real Madrida, a uz nju se nalazi poruka na kojoj je napisano “Madrid mrzi Real”, inače jedan od mota Atleticovih ultrasa.


Ono što ipak uznemirava je lutka na konopcu obučena u dres mlade zvijezde Real Madrida koja je zapravo već i dobivala prijetnje od strane navijača. Viniciusu se zamjeraju proslave golova tijekom kojih pleše, zbog čega je potom dobivao rasističke prijetnje s tribina.




Španjolska Marca piše da će zbog prijetnje navijači Reala u 20. minuti ustati i ovacijama podržati Viniciusa, a Atletico Madrid je već poslao i priopćenje u kojem se ispričao i ogradio od postupka ultrasa.


Foto Twitter