Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zinedine Zidane

Francuska nogometna legenda i bivši trener Reala se dobro odmorio: "Želim raditi i trenirati, želim novi izazov"

Autor: Hina

17.02.2023. 14:00
Francuska nogometna legenda i bivši trener Reala se dobro odmorio:

Foto: Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Njegovo se ime također redovito pojavljuje kao potencijalni budući trener PSG-a, dok je status Christophea Galtiera vrlo oslabljen posljednjim lošim rezultatima pariškog kluba



PARIZ  “Dosta mi je odmora, želim raditi i trenirati, želim novi izazov”, kazala je francuska nogometna legenda Zinédine Zidane, bez trenerske pozicije otkako je napustio Real Madrid 2021. godine.


“Želja mi je nastaviti, imati projekt. Danas imam vremena, ali ne znam do kada će to trajati. Sve može ići jako brzo”, rekao je bivši playmaker Galskih pijetlova u emisiji povodom predstavljanja F1 bolida francuske momčadi Alpine, čiji je ambasador programa.


“Želim biti zauzet”, također je objasnio trostruki osvajač Lige prvaka na čelu Real Madrida.




Od produženja do 2026. godine ugovora Didiera Deschampsa kao izbornika francuske reprezentacije, propala je opcija da 50-godišnji Zidane bude na klupi Bluesa.


Nagađanja su stoga rasprostranjena o budućnosti svjetskog prvaka iz 1998., glasine su izvijestile o interesu brazilske selekcije, koja još nema izbornika.


Njegovo se ime također redovito pojavljuje kao potencijalni budući trener PSG-a, dok je status Christophea Galtiera vrlo oslabljen posljednjim lošim rezultatima pariškog kluba.