Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

SP u Kataru

Francuski izbornik nije mogao sakriti razočaranje: "Uložili smo puno energije i srčanosti da bi se vratili..."

Autor: Hina

18.12.2022. 21:04
Francuski izbornik nije mogao sakriti razočaranje:

Foto: Didier Deschamps/Foto REUTERS

Zato je to još teže probaviti, ali moram prihvatiti - rekao je Didier Deschamps



LUSAIL Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps bio je jednako razočaran kao i njegovi igrači konačnim ishodom finala Svjetskog prvenstva, u kojem se njegova momčad dvaput varaća iz rezultatskog minusa, da bi izgubila u raspucavanju s bijele točke.


Didier Deschamps, izbornik francuske nogometne reprezentacije:


“Uložili smo mnogo energije i srčanosti da bismo se vratili u ovu utakmicu, a kad smo se vratili niotkuda, opet nam je pobjegla (pobjeda). Zato je to još teže probaviti, ali moram prihvatiti.”




Raphael Varane, branič francuske nogometne reprezentacije:


“Naravno da smo silno razočarani, dali smo sve od sebe. Morali smo se suočiti s mnogim preprekama tijekom natjecanja, ali nikada nismo odustali. Sat vremena nismo bili u utakmici. Na kraju smo i mi mogli pobijediti. Vrlo sam ponosan na ovu skupinu i na to što sam Francuz. Naše su glave uzdignute. Vratili smo se kad se to činilo nemogućim. Vjerovali smo do kraja. Ova skupina je pokazala mentalnu snagu i veliku srčanost. Razočarani smo, ali i ponosni.”


Hugo Lloris, vratar i kapetan francuske nogometne reprezentacije:


“Argentince su odlično krenuli, bili su agresivni, koristili sva svoja oružja. Mi smo se cijelu večer branili, reagirali na njihove akcije. Nećemo tražiti alibije i isprike, dali smo sve što smo mogli. Treba čestitati momcima jer se ni u jednom trenutku nismo predali.”