Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

splitski klub

Hajduk krenuo s pripremama, nogometaši u Novigradu odradili prve treninge

Autor: Portal ZL

10.01.2023. 11:52
Hajduk krenuo s pripremama, nogometaši u Novigradu odradili prve treninge

Foto: HNK Hajduk

Nogometaši HNK Hajduk stigli su u Istru, točnije Novigrad, gdje ih očekuje glavni dio priprema za nastavak nogometne sezone. Nogometaši će u Novigradu boraviti sve do 15. siječnja, a odsjeli su u Aminess Maestral Hotelu 4*. Za vrijeme priprema, Hajduk će u Novigradu odigrati i tri prijateljske utakmice u kojima će im suparnici biti MOL Fehérvár, Celje i Slovácko.


Na zimske pripreme u Novigrad nogometaši Hajduka stigli su s novim stručnim stožerom pod vodstvom trenera Ivana Leke. Osim intenzivnih treninga i priprema za nastavak nogometne sezone, tijekom boravka u Istri nogometaši Hajduka odigrat će tri prijateljske utakmice.


Hajdukovi suparnici bit će mađarski prvoligaš MOL Fehervar, slovenski prvoligaš NK Celje te češki prvoligaš 1. FC Slovácko. Protiv Mađara Bili će odigrati utakmicu 11. siječnja, dok će sa Slovencima igrati 14., a Česima 15. siječnja.


Pozitivnu atmosferu u Novigradu osjetili su svi članovi nogometnog kluba Hajduk. „Od prvog dana ovdje su nas dočekali sjajni uvjeti, od hotelskog smještaja, izvrsne hrane, ljubaznog osoblja do dodatnih sadržaja za trening unutar hotelskog kompleksa.


Novigrad nam pruža sve adekvatne uvjete za optimalnu pripremu momčadi za nastavak sezone te još jednom zahvaljujemo na sjajnom gostoprimstvu koje nam je domaćin pružio.“, izjavio je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.


Zadovoljstvo zbog priprema nogometaša jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometnih klubova upravo u Novigradu ne kriju ni u kompaniji Aminess.


„Sretni smo što možemo biti domaćini pripremama prve momčadi Hajduka. Sportaši, a posebice nogometaši, u Novigradu imaju dostupnu vrhunsku sportsku infrastrukturu, idealne vremenske uvjete, odličnu organizaciju, gostoprimstvo, hotelsku uslugu te dodatne sadržaje u Aminess Maestral Hotelu.


Uz Hajduk, do sada su nas prepoznali i Manchester City, Barcelona, Benfica Lisabon i Dinamo Zagreb. Do kraja godine kod nas će na pripremama boraviti više od sto sportskih timova.“, rekao je direktor prodaje i marketinga Aminessa Mladen Knežević.


Novigrad se nalazi među omiljenim destinacijama za pripreme brojnih europskih klubova. Momčadi na raspolaganju imaju tri nogometna igrališta opremljena prema najsuvremenijim standardima – dva travnata terena i jedan teren s umjetnom travom, koji je nositelj FIFA Quality Pro certifikata.


Osim toga, u Aminessovom hotelskom kompleksu sportašima je osiguran vrhunski tim chefova, koji specijalno za njih priprema jelovnik usklađen s najzahtjevnijim standardima sportaša, kakvog se ne bi posramile ni vodeće zvijezde ponajboljih svjetskih nogometnih klubova.