Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Njega i skrb

Hrvatske skijašice i skijaši potpisali Ugovor o suradnji sa Specijalnom bolnicom

Autor: Hina

27.12.2022. 15:45
Hrvatske skijašice i skijaši potpisali Ugovor o suradnji sa Specijalnom bolnicom

Foto: Leona Popović/Foto REUTERS

Ugovor o suradnji ispred HSS-a potpisali su predsjednik Miho Glavić i direktor alpskih reprezentacija i alpskog ski pool-a Vedran Pavlek, a u ime Specijalne bolnice Sv. Katarina ravnatelj Bolnice, prof. dr. sc. Igor Borić



ZAGREB Hrvatski skijaški savez (HSS) i Specijalna bolnica Sv. Katarina, europski centar izvrsnosti za personaliziranu medicinu, potpisali su Ugovor o suradnji, a čime je Specijalna bolnica Sv. Katarina postala službena bolnica hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija.


Ugovor o suradnji ispred HSS-a potpisali su predsjednik Miho Glavić i direktor alpskih reprezentacija i alpskog ski pool-a Vedran Pavlek, a u ime Specijalne bolnice Sv. Katarina ravnatelj Bolnice, prof. dr. sc. Igor Borić.


Potpisivanju Ugovora prisustvovali su predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina prof. dr. sc. Dragan Primorac, Jadrana Primorac, članica Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina te hrvatski alpski skijaški reprezentativci Leona Popović, Istok Rodeš i Matej Vidović.




“Liječnička njega i skrb vrlo je bitan čimbenik, pogotovo kod vrhunskih sportaša. Nažalost, imala sam dosta ozljeda tijekom svoje karijere te apsolutno znam koliko je bitna njega, od operacije do rehabilitacije, ali i svega ostalog kako bismo se što prije vratili na treninge i snijeg. Iznimno sam sretna što ćemo u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina imati omogućene najbolje uvjete što će nam uvelike i znatno pomoći u prevenciji ozljeda. No, ako nam se nešto i dogodi, znam da ćemo biti u najboljim rukama“, istaknula je Leona Popović.