Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Sutra u 17:30

Jadranski derbi proglašen utakmicom visokog rizika

Autor: Hina

04.02.2023. 09:12
Jadranski derbi proglašen utakmicom visokog rizika

Foto: Milan Sabic/Pixsell



Nogometna utakmica Hajduk -Rijeka, koja će se igrati na Poljudu u nedjelju u 17,30 sati proglašena je utakmicom visokog rizika te će policija poduzimati mjere iz svoje nadležnost, priopćeno je iz  PU Splitsko-dalmatinske.


Policija  je u subotu izvijestila, kako će mjere i radnje iz svoje nadležnosti poduzimati u koordinaciji sa Stožerom za osiguranje utakmica visokog rizika Ravnateljstva policije sukladno propismo za takva događaje.


S obzirom na očekivani veliki interes gledatelja, policija poziva sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama.




Za gostujuće navijače predviđen je prihvat od strane policijskih službenika na izlazu s autoceste A1- naplatna postaja Dugopolje.


Ulazi u stadion bit će otvoreni dva sata prije početka utakmice, od 15,30 sati, stoga policija poziva posjetitelje da dođu ranije, kako bi nakon obavljenih pregleda, provjera osoba i ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion.


Vozače pak upozorava da vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje. Prometni redari, će zajedno s policijom, na dan održavanja javnog okupljanja, sankcionirati vozače nepropisno parkiranih vozila posebno u ulicama Zrinsko-Frankopanska, Hrvatske mornarice, VII Kaštela i Put Supavla, te će vozila za koja budu postojali uvjeti za premještanje biti premještena.