Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

SP u Kataru

Kanadski izbornik protiv Belgijanca će izvesti najjači sastav: "Davies je letio terenom na posljednjem treningu"

Autor: Hina

22.11.2022. 18:12
Kanadski izbornik protiv Belgijanca će izvesti najjači sastav:

Foto: Derek Cornelius/Foto REUTERS

U utakmici protiv Belgije mi nemamo puno toga za izgubiti - tvrdi John Herdman



AL-RAYYAN  Moji igrači pršte od želje i jedva čekamo početak, rekao je John Herdman, izbornik kanadskih nogometaša dan prije utakmice prvog kola skupine F na svjetskom prvenstvu protiv Belgije.


Ta utakmica, inače u skupini gdje se nalaze i hrvatski nogometaši, igra se u 20 sati, a Herdman je optimistično najavio susret.


„Imali smo sjajno putovanje do ovog svjetskog prvenstva i želimo nastaviti u pravom ritmu. Nadam se i da ćete vidjeti ono najbolje od nas na turniru. U utakmici protiv Belgije mi nemamo puno toga za izgubiti. Kažu ponekad za nas da smo naivni i prihvaćam to. Sigurno će u jednom kontekstu to biti minus za nas, ali u drugom bi mogao biti plus“, rekao je Herdman koji je potom odgovorio na pitanje kakvo je zdravstveno stanje u momčadi.


John Herdman/Foto REUTERS




Prije Belgije su, naime, dvojbeni bili zbog ozljeda najbolji igrač Kanade Alphonso Davies, inače član minhenskog Bayerna te prvi vratar Milan Borjan.


„Mogu samo reći da je Davies letio terenom na posljednjem treningu. U poziciji smo izvesti najbolju momčad i zato sam sretan. Za nas je ovo prvenstvo nešto sasvim novo, ali vidim u očima svojih igrača hrabrost. Željno čekamo početak“, zaključio je Herdman.