Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

NBA liga

Lakersi "bacili oko" na hrvatskog reprezentativca

Autor: Portal Novi list

15.01.2023. 07:27
Lakersi

Foto: Bojan Bogdanović/Foto REUTERS

Nekoliko američkih medija špekulira oko toga da bi Bogdanović mogao biti obuhvaćen skorašnjom razmjena igrača između Lakersa i Pistonsa



RIJEKA Bojan Bogdanović iza sebe ima dobru sezonu u dresu Pistonsa. Igra u prosjeku nešto više od pola sata i zabija u prosjeku 21 poen. No, Detroit je na dnu NBA lige, a hrvatskom reprezentativu su 33 godine. Pistonsi u ovom stanju nisu baš neka sreća za igrača koji polako ulazi u posljednje godine NBA karijere. Zato za “Babu” zvuči itekako primamljivo informacija da je na radaru jednog velikana – LA Lakersa.


Nekoliko američkih medija špekulira oko toga da bi Bogdanović mogao biti obuhvaćen skorašnjom razmjena igrača između Lakersa i Pistonsa. Lakersi imaju dosta problema s ozljedama, a navodno vape baš za igračem koji bi podigao razinu njihovog vanjskog šuta i pogurao ih prema “play off-u”. Lakersi su trenutno 13. u Zapadnoj konferenciji, mjesto ispod pozicije koja vodi u “play-in” turnir.


Da bi se taj posao realizirao i Pistonsi moraju biti zadovoljni, a njima treba puno toga pa neće biti jednostavno postići konačan dogovor.