Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nagodba

Donedavna NBA zvijezda Miles Bridges pretukla djevojku pred sinom, ali neće provesti niti dan u zatvoru

Autor:

04.11.2022. 08:34
Donedavna NBA zvijezda Miles Bridges pretukla djevojku pred sinom, ali neće provesti niti dan u zatvoru

Košarkaš je već ranije ostao bez novog ugovora s Hornetsima te je u statusu slobodnog igrača



Donedavna zvijezda Charlotte Hornetsa, Miles Bridges, u svibnju je šokirao javnost kada je pred sinom agresivno pretukao svoju tadašnju djevojku, a sada se nagodio s tužiteljstvom te u zatvoru neće provesti niti dan! Bridges je s tužiteljstvom Los Angelesa postigao dogovor prema kojem on prihvaća kaznu od 3 godine uvjetnog zatvora bez da je formalno i priznao krivnju. Košarkaš se uz to obvezao da će 52 tjedna prisustvovati savjetovanju o obiteljskom nasilju, a jednako toliko morat će provesti na savjetovanju o roditeljstvu.


Morat će odraditi i 100 sati volontiranja te će se svakog tjedna testirati na upotrebu droga. Naravno, ima i zabranu prilaska svojoj bivšoj djevojci i majci njegova djeteta.


Razlog zašto Bridges ne ide u zatvor je taj što je u cijelom slučaju postignut dogovor s tužiteljstvom da se izbaci optužnica da je “pred djetetom nanosio ozljede roditelju koje su mogle dovesti do trajnog fizičkog oštećenja, invaliditeta ili smrti”. Košarkaš je već ranije ostao bez novog ugovora s Hornetsima te je u statusu slobodnog igrača.