Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

za kraj 2022.

Igračice ŽKK Zadar odmjerile snage s članovima obitelji

Autor: Paulo Sarić

28.12.2022. 17:55
Igračice ŽKK Zadar odmjerile snage s članovima obitelji

Foto: ŽKK Zadar



Završetak 2022. godine u Ženskom košarkaškom klubu Zadar obilježili su međusobnom utakmicom igračica s jedne te roditelja, braće i sestara s druge strane.


– U sastavu roditelja bili su bivši i sadašnji košarkaški i košarkašice, te poneka rekreativka, dok su naše djevojke pojačali trenerice i trener. Roditelji su se brzo odvojili na dvoznamenkastu razliku, iskustvom su nadoknadili fizičke nespremnost te su se bolje snašli na parketu.


Krajem treće i početkom četvrte četvrtine naše djevojke ozbiljno prijete, dolaze na nekoliko koševa zaostatka, ali roditelji skupljaju posljednje atome snage, održavaju rezultat i na kraju zasluženo odnose pobjedu – rezimirala je Josipa Zanki, trenerica Zadranki.




– Hvala svim roditeljima, gledateljima i našim djevojkama što su bili dio ovog obiteljsko sportskog događaja, što su se odazvali, što svakodnevno podržavaju svoju djecu, naš klub i rad, veselimo se sljedećem druženju na kraju ove sezone. Smijeha, zabave, ali i vrhunskih košarkaških poteza s obje strane nije nedostajalo.


Hvala Upravi kluba na čelu s predsjednicom Valentinom Jačan što su osigurali hranu i piće za kraj utakmice, i svim mamama koje su donijele kolače. Čestitke bratu i sestri Vigu i Loli Stipić na pobjedi u natjecanju u šutu za tri poena i šutu sa središta igrališta – zaključila je Zanki.