Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Bojan Bogdanović

Najbolji hrvatski košarkaš definitivno je odlučio zatvoriti svoje reprezentativno poglavlje: "Moj stav je ostao isti"

Autor: Portal Novi list

13.02.2023. 11:14
Najbolji hrvatski košarkaš definitivno je odlučio zatvoriti svoje reprezentativno poglavlje:

Foto: Bojan Bogdanović/Foto REUTERS

Babo je dao veliki intervju za španjolski dnevnik



Bojan Bogdanović dao je veliki intervju za španjolski dnevnik Mundo Deportivo u kojem je prokomentirao svoj ostanak u Pistonsima, gdje bi volio zaigrati u Europi (Real Madrid i Fenerbahče), ali i svoj reprezentativni status. Babo je prošloga ljeta najavio da više neće igrati za reprezentaciju…


– Moj stav mi je isti kao prošlog ljeta i ne mislim da će se promijeniti… – rekao je Bogdanović i osvrnuo se na neuspješne kvalifikacije za SP, te nastup na Eurobasketu.


– Imali smo puno problema s ozljedama. Tako mi je praktički cijeli život, uvijek su nam zbog ozljeda falili najbolji igrači. Pretpostavlja se da s dobrim igračima treba napraviti neki rezultat, a zašto ne možemo, to je pitanje za milijun dolara. Trebali bismo biti bolji, ne znam što reći, ali uvijek je bilo ozljeda – kazao je Bogdanović, koji igra sjajno u Pistonsima, no momčad je u seriji poraza. Nagađalo se da će napustiti Detroit u roku za razmjene igrače.




– Nisam znao za detalje, klubovi su pregovarali i to nije bilo u mojim rukama. Detroit je odlučio zadržati me. Značilo mi je to što sam vidio koliko me vole ovdje pa ćemo vidjeti što će biti sljedeće sezone. Ima prostora za plaće kojima se mogu dovesti dobri igrači. Nadam se da ćemo iduće sezone biti puno bolji nego sad – rekao je sada definitivno bivši hrvatski reprezentativac.