Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Bundesliga

Kramarić dvostruki strijelac u remiju Hoffenheima, Kimmich u 90. minuti spasio Bayern poraza

Autor: Hina

24.01.2023. 22:56
Kramarić dvostruki strijelac u remiju Hoffenheima, Kimmich u 90. minuti spasio Bayern poraza

Foto: Foto IMAGO/Revierfoto

Kramarić je doveo svoju momčad u vodstvo u 11. minuti kada je iz blizine pogodio gornji lijevi kut sparničkog gola, da bi u četvrtoj minuti nadoknade odličnim udarcem iskosa s desne strane pogodio suprotnik kut za konačnih 2-2



BERLIN Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić postigao je oba pogotka za Hoffenheim u 2-2 (1-1) domaćem remiju sa Stuttgartom u susretu 17. kola njemačkog prvenstva.


Kramarić je doveo svoju momčad u vodstvo u 11. minuti kada je iz blizine pogodio gornji lijevi kut sparničkog gola, da bi u četvrtoj minuti nadoknade odličnim udarcem iskosa s desne strane pogodio suprotnik kut za konačnih 2-2. U međuvremenu je Stuttgart preokrenuo golovima Guirassyja u 45. i Enda u 77. minti.


Bili su to četvrti i peti Kramarićev prvenstveni gol ove sezone, a odigrao je čitav susret za Hoffenheim. Borna Sosa zbog ozljede nije konkurirao za nastup u sastavu Stuttgarta.




Hoffenheim je 13. na ljestvici sa 19 bodova, a Stuttgart 14. sa 16.


Vodeći Bayern spasio se domaćeg poraza od Koelna pogotkom Kimmicha u 90. minuti za konačnih 1-1. Gosti su vodili od 4. minute preko Skhirija. Nikola Soldo odigrao je čitav susret za Koeln, dok je Josip Stanišić ostao na klupi Bayerna.


Vodeći Bayern sada ima 36 bodova, četiri više od drugog RB Leipziga koji je ranije u utorak s uvjerljivih 6-1 (4-0) kao gost svladao Schalke 04.