Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

All Star

LeBron James i Giannis Antetokounmpo zbog ozljeda upitni za noćašnji spektakl u Salt Lake Cityju

Autor: Hina

19.02.2023. 13:30
LeBron James i Giannis Antetokounmpo zbog ozljeda upitni za noćašnji spektakl u Salt Lake Cityju

Foto: LeBron James/Foto REUTERS

James i Antetokounmpo trebali bi birati svoje suigrače za "All Star" dvoboj pola sata prije početka dvoboja koji je predviđen za 1.30 iza ponoći po hrvatskom vremenu



SALT LAKE CITY Predviđeni kapetani momčadi za ovogodišnju NBA “All Star” utakmicu, koja će se igrati kasnije u nedjelju u Salt Lake Cityju, LeBron James i Giannis Antetokounmpo propustili su subotnje događaje na okupljanju najvećih košarkaških zvijezda te je zbog ozljeda i dalje upitno hoće li zaigrati.


James, koji je nedavno postao najbolji strijelac u povijesti NBA lige, propustio je nedavno tri utakmice zaredom zbog ozljede stopala dok je prije četiri dana igrao tek 29 minuta protiv New Orleans Pelicansa. Iz NBA su objavili kako se “čini da ozljeda neće spriječiti Jamesa u nastupu”, no igrač Los Angeles Lakersa će konačnu odluku objaviti netom prije utakmice.


Antetokounmpo je ozlijedio zapešće desne ruke u četvrtak u posljednjem nastupu njegovih Milwaukee Bucksa protiv Chicago Bullsa i stoga je u subotu protpustio natjecanje u vještinama u kojemu je trebao nastupiti s braćom Thanasisom i Alexom.




James i Antetokounmpo trebali bi birati svoje suigrače za “All Star” dvoboj pola sata prije početka dvoboja koji je predviđen za 1.30 iza ponoći po hrvatskom vremenu.