Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Premiership

Liverpool izvukao tek bod u južnom Londonu

Autor: Hina

26.02.2023. 08:40
Liverpool izvukao tek bod u južnom Londonu

Foto: Reuters



Nogometaši Crystal Palacea i Liverpoola zaključili su subotnji program 25. kola engleske Premier lige odigravši utakmicu bez pogodaka.


Crystal Palaceu je to već treći remi u nizu, dok je Liverpool prekinuo niz od dvije pobjede, a sa 36 bodova se privremeno probio na sedmo mjesto. Crystal Palace se sa 27 bodova zadržao na 12. poziciji.


Pobjedama su se iz “crvenog područja” izvukli West Ham i Leeds United, a u nju su upali Everton i Bournemouth, uz Southampton koji se učvrstio na dnu porazom (0-1) u Leedsu.




Firpo je u 77. minuti postigao pogodak koji je Leedsu donio petu pobjedu u ovoj sezoni i doveo ga do 22 boda. Jedan manje imaju Everton i Bournemouth, a Southampton je na 18.


Mislav Oršić nije konkurirao za nastup u Leedsu zbog potresa mozga, a Duje Ćaleta-Car je ostao na klupi Southamptona.


Everton je na svom Goodison Parku poražen od Aston Ville sa 2-0. Momčad Unaija Emeryja je tako prekinula niz od tri poraza, a pogotke su postigli Watkins iz kaznenog udarca (63) i Buendia (81). Villa je s 31 bodom ostala na 11. mjestu, a bodovno se izjednačila s Chelseajem.


U dvoboju West Hama i Nottingham Foresta do 70. minute nije bilo pogodaka, a onda je u 15 minuta domaća momčad čak četiri puta zatresla mrežu. Dvaput je to učinio Danny Ings (70, 72), a po jednom Declan Rice (78) i Michail Antonio (85). West Ham je tako prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede i sa 23 boda došao do 16. pozicije. Nottingham je na 13. mjestu sa dva boda više.