ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Premiership

Liverpool slavio u utakmici u kojoj je svoj prvi seniorski gol zabila 18-godišnja španjolska nada Stefan Bajčetić

Autor: Hina

26.12.2022. 21:37
Liverpool slavio u utakmici u kojoj je svoj prvi seniorski gol zabila 18-godišnja španjolska nada Stefan Bajčetić

Foto: Foto REUTERS

Do kraja susreta Liverpool je potvrdio pobjedu golom mladog španjolskog nogometaša Stefana Bajčetića u 81. minuti, kojem je to prvi seniorski gol



BIRMINGHAM Nogometaši Liverpoola pobijedili su ekipu Aston Ville s 3-1 u utakmici 17. kola Premier lige.


Liverpool je poveo već u petoj minuti, a pogodio je Mohamed Salah. Nakon odličnog dodavanja Trenta Alexander-Arnolda do lopte u šesnaesterac dolazi Andrew Robertson, koji potom asistira Salahu. Robertson je upisao svoju 54. asistenciju u Premier ligi i sada ima najviše asistencija od svih braniča u povijesti lige.


Pogodak Joela Matipa poništen je u 20. minuti zbog zaleđa, a Liverpool je 17 minuta kasnije postigao drugi pogodak. Salah je dodao loptu Virgilu van Dijku u šesnaesterac, a Nizozemac je potom povisio na 2-0. Momčad iz Birminghama mogla je smanjiti rezultat u 46. minuti, ali je pogodak Ollieja Watkinsa poništen zbog nedozvoljene pozicije. Watkins je ipak bio strijelac u 59. minuti, kada je glavom zakucao ubačaj Douglasa Lewisa.




Do kraja susreta Liverpool je potvrdio pobjedu golom mladog španjolskog nogometaša Stefana Bajčetića u 81. minuti, kojem je to prvi seniorski gol.


Liverpool je na šestom mjestu Premier lige sa 25 bodova, dok je Aston Villa 12. sa sedam bodova manje.