Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Premiership

Liverpool sretno stigao do nova tri boda, igrač Leicestera zabio dva autogola u razmaku od sedam minuta!

Autor: Hina

30.12.2022. 23:35
Liverpool sretno stigao do nova tri boda, igrač Leicestera zabio dva autogola u razmaku od sedam minuta!

Foto: Foto REUTERS

U drugom dijelu obje su momčadi imale nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat više nije mijenjao. Unatoč pobjedi Liverpool je ostao na šestom mjestu ljestvice



LIVERPOOL Nogometaši Liverpoola sretno su osvojili nova tri boda u Premier ligi, u domaćem susretu 18. kola svladali su Leicester 2-1.


Gosti su rano poveli, već u četvrtoj minuti je pogotkom odličan kontranapad okončao Dewsbury-Hall. U prvom poluvremenu Liverpool je bio loš i napadački samozatajan, a preokrenuo je rezultat do odmora makar domaći igrači nisu postigli ni jedan pogodak. Dva autogola je dao belgijski igrač Wout Faes.


U 38. minuti je pokušao očistiti jednu situaciju, ali je nespretno zahvatio loptu koja je u nevjerojatnom luku završila u gostujućoj mreži. U 45. minuti je, pak, Darwin Nunez pucao i pogodio vratnicu. Lopta se odbila do natrčalog Faesa koji nije uspio reagirati već se od njega lopta odbila u mrežu.




U drugom dijelu obje su momčadi imale nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat više nije mijenjao. Unatoč pobjedi Liverpool je ostao na šestom mjestu ljestvice.


Brentford je u gostima pobijedio West Ham 2-0, a gosti su sve dvojbe oko pobjednika razriješili tijekom prvog poluvremena kada su postigli oba pogotka. U 18. minuti je strijelac bio Ivan Toney, a u 43. Josh Dasilva.


Tijekom vikenda se igraju preostale utakmice ovog 18. kola. U subotu će igrati Wolverhampton – Manchester United, Bournemouth – Crystal Palace, Fulham – Southampton, Manchester City – Everton, Newcastle – Leeds i Brighton – Arsenal. U nedjelju su, pak, na rasporedu dvije utakmice, Tottenham – Aston Villa i Nottingham Forest – Chelsea.