Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Odlična partija

Luka Modrić utišao kritičare: "Ovako pobjeđuje Real Madrid"

Autor: Hina

22.02.2023. 08:25
Luka Modrić utišao kritičare:

Foto: Foto REUTERS

Kapetan hrvatske reprezentacije ponovo je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Upisao je i asistenciju za treći Realov pogodak, te započeo akciju kod posljednjeg, petog pogotka španjolskog sastava.



LIVERPOOL Ovako pobjeđuje Real Madrid, napisao je Luka Modrić na Twitteru nakon fantastične predstave Real Madrida koji je na Anfieldu pobijedio Liverpool sa 5-2 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.


“Redsi” su poveli 2-0, no aktualni europski prvak je u nastavku susreta preokrenuo rezultat postigavši čak pet golova. Real je time postao prvi klub u povijesti koji je zabio pet golova Liverpoolu u nekoj europskoj utakmici na Anfieldu.


Kapetan hrvatske reprezentacije ponovo je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Upisao je i asistenciju za treći Realov pogodak, te započeo akciju kod posljednjeg, petog pogotka španjolskog sastava.




Za sjajnu predstavu koju je pokazaioa dobivao je pohvale sa svih strana.


“Bio je to uobičajeni Modrić, najbolji koji se može vidjeti, konstantan, u ritmu, s dobrom kontrolom lopte. Mislim da je on bio ključ u trenucima kada smo imali poteškoća,” kazao je strateg “Kraljevskog kluba” Carlo Ancelotti.


“Ovo su turniri za igrače poput Modrića, Kroosa i Karima, gdje iskustvo čini razliku. Kada gubite 2-0, iskustvo ovih igrača je ključno za pomoć mlađim elementima da ostanu koncentrirani,” dodao je talijanski stručnjak.


Prepuna pohvala bila je i španjolska Marca.


“On je vođa i životno osiguranje u velikim noćima. Ludo je vladati Anfieldom s 37 godina,” piše Marca.


“Modrićeva igraje bila za knjige,” dodao je As.


Kapetan “Vatrenih” i Karim Benzema su igrali do 87. minute kada su uz ovacije navijača “Kraljevskog kluba”, ali i pljesak navijača Liverpoola izašli iz igre.


“Činjenica da su navijači Liverpoola pljeskali Luki i Karimu samo dokazuje da ljudi ovdje znaju cijeniti dečke koji sjajno igraju,” kazao je Realov vratar Thibaut Courtois.