Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

malonogometni turnir

Maraska u dvorani Krešimira Ćosića izbacila Kontrol biro

Autor: Šime Ćurko

29.12.2022. 17:41
Maraska u dvorani Krešimira Ćosića izbacila Kontrol biro

Foto: Futsal Winter Fest



U dvorani Krešimira Ćosića počeo je prvi Futsalski zimski festival (Futsal winter fest), najjači malonogometni turnir u Zadarskoj županiji ove zime. Nastup su prijavile 64 momčadi, a čast otvaranja pripala je momčadima Raštane Kanela i Novi Bokanjac. Kanela se od početka postavila kao favorit, što je i opravdala visokom pobjedom.


Simultanka trostrukog strijelca Krešimira Novoselovića protiv Privlake 2017 odvela je Zadranku do prolaska u sljedeće kolo. Iako je dvaput vodio u dvoboju s Goricom Mesnicama Ikić, Termin se oprostio od turnira. Nakon osnovnog dijela rezultat je bio 2:2 te se otišlo u rulet šesteraca. Božo Dražina je obranio šesterac u prvoj seriji, što je bilo dovoljnu za pobjedu Gorice.


Brodarica je dvaput vodila, ali uporna momčad Albatrosa je oba puta poništila prednost. Ivan Mišković je potom u raspucavanju šesteraca obranio čak tri udarca i odveo Albatros do pobjede. Projektil Davida Katuše bio je dovoljan za slavlje Sinjoretova u čvrstoj utakmici protiv Hrvatskog Budaka.





Nakon što je na semaforu dugo stajala nula, pred kraj susreta momčad Feel Good Gym/Caffe Bar Tiffany je kaznila pogreške Višnjika i slavila s uvjerljivih 3:0 dok je Humanitarna udruga Antonio Jurjević lakše od očekivanog svladala Poljica.


Relja je propustila nekoliko prilika, što je momčad PP Zadar iskoristila za pobjedu 2:1. Fortuna je u prvom poluvremenu povela 2:0 u dvoboju s Autoservis Ljubičić Stuttgart, što se pokazalo kao nedostižna prednost. Mate Stojanov je zaključao vrata te osigurao pobjedu Fortune.


Bilo je tu puno zanimljivih rezultata, a kao potencijalno najveće iznenađenje odzvanja pobjeda Maraske koja je nakon šesteraca izbacila Kontrol biro. Maraska je do zadnje minute vodila 3:1, ali su uporni momci iz KB-a su uspjeli izjednačiti. Ipak, Maraska nakon ruleta šesteraca dolazi do plasmana među 32 najbolja sastava.



Konoba Nikol je slavila s 14:2 protiv Gofa za najuvjerljiviju pobjedu u prva dva dana. Istaknuo se Ante Kovačević sa sedam pogodaka. Nakon rezultatskog minusa (0:2), Kontrol Biro II je pohvatao konce i prešao u vodstvo protiv Libele d.o.o., a potom stigao i do uvjerljive pobjede (6:3). Osam mladi su protiv No namea od početka zagospodarili terenom i izborili 2. kolo.