Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

United Cup

Marčinko i Pecotić poraženi u posljednjem meču skupine koji nije imao rezultatskog značaja

Autor: Hina

03.01.2023. 17:18
Marčinko i Pecotić poraženi u posljednjem meču skupine koji nije imao rezultatskog značaja

Foto: Petra Marčinko/Foto V. KARUZA

Edouard Roger Vasselin i Jessika Ponchet su sa 6-4, 6-4 bili bolji od 17-godišnje Petre Marčinko i gotovo dvostruko starijeg, 33-godišnjeg Matije Pecotića



PERTH Hrvatska mješovita teniska reprezentacija svladala je s ukupnih 3-2 Francusku čime je osigurala prvo mjesto u skupini F te dvoboj u tzv. „gradskom finalu“ protiv Grčke.


Sve je bilo odlučeno u pretposljednjem dvoboju Hrvatske i Francuska kada je Borna Gojo pobijedio Adriana Mannarina 7-6(5), 3-6, 7-6(5). Time je Hrvatska došla do ključnog trećeg boda pa dvoboj parova nije bio važan po pitanju konačnog pobjednika.


U susretu parova je slavila francuska kombinacija čime je smanjila konačni zaostatak na konačnih 2-3. Edouard Roger Vasselin i Jessika Ponchet su sa 6-4, 6-4 bili bolji od 17-godišnje Petre Marčinko i gotovo dvostruko starijeg, 33-godišnjeg Matije Pecotića.




Hrvatskoj u jutarnjim satima srijede i četvrtka slijedi dvoboj protiv Grčke, reprezentacije koja je bila najbolja u skupini A i koju predvode Stefanos Tsitsipas i Maria Sakkari.