Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Englesko prvenstvo

Mateo Kovačić igrao do 76. minute u novom porazu Chelseaja, Joao Felix pocrvenio na debiju

Autor: Hina

12.01.2023. 23:25
Mateo Kovačić igrao do 76. minute u novom porazu Chelseaja, Joao Felix pocrvenio na debiju

Foto: Atrakcija Matea Kovačića/Foto REUTERS

Za Fulham je strijelac bio bivši igrač Bluesa Brazilac Willian u 25. minuti, izjednačio je Senegalac Kalidou Koulibaly u 47. minuti, a pobjedu domaćinu osigurao je još jedan Brazilac Carlos Vinicius u 73. minuti



LONDON  Fulham je kod kuće svladao londonskog gradskog rivala Chelsea 2-1 u posljednjoj utakmici 7. kola engleskog prvenstva, a Portugalac Joao Felix debitirao je za Chelsea na utakmici, ali je završio s izravnim crvenim kartonom.


Slavni Chelsea je u neviđenoj krizi jer im je to bio čak sedmi poraz u posljednjih deset utakmica u svim natjecanjima.


Felix je postao prvi nogometaš londonskih Bluesa koji je morao rano napustiti teren na svom debiju jer je u 58. minuti grubo startao na Kennyja Tetea i zaradio izravni crveni karton. Dvadesettrogodišnjak je 2019. iz Benfice prešao u Atletico Madrid za 127 milijuna eura, a Londončani su za posudbu do kraja ove sezone platili 11 milijuna eura.




Za Fulham je strijelac bio bivši igrač Bluesa Brazilac Willian u 25. minuti, izjednačio je Senegalac Kalidou Koulibaly u 47. minuti, a pobjedu domaćinu osigurao je još jedan Brazilac Carlos Vinicius u 73. minuti.


Mateo Kovačić je igrao do 76. minute za goste.


Na tablici je Fulham napredovao na šesto mjesto, dok je Chelsea ostao deseti i ima čak 19 bodova manje od vodećeg Arsenala.