Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

La Liga

Momčad Simeonea već četvrtu utakmicu bez pobjede, Atletico remizirao iako je imao i igrača više

Autor: Hina

06.11.2022. 16:19
Momčad Simeonea već četvrtu utakmicu bez pobjede, Atletico remizirao iako je imao i igrača više

Foto: Diego Simeone/Foto REUTERS

Kriza rezultata Atletico Madrida se nastavlja. Momčad Diega Simeonea je četiri susreta u nizu bez pobjede, a u posljednjih šest dvoboja slavila je samo jednom



MADRID U susretu 13. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid i Espanyol su odigrali 1-1, premda su gosti više od sat vremena imali igrača manje.


Kriza rezultata Atletico Madrida se nastavlja. Momčad Diega Simeonea je četiri susreta u nizu bez pobjede, a u posljednjih šest dvoboja slavila je samo jednom.


Atletico je protiv Espanyola uputio čak 27 udaraca prema vratima Benjamina Lecomtea, pri čemu sedam u okvir, imao je 67 % posjeda lopte, čak 12 kornera, ali nije uspio osvojiti tri boda. Čak je i bod morao spašavati.




Gosti su u 28. minuti ostali s igračem manje nakon što je Leandro Cabrera isključen. Međutim, Espanyol je s igračem manje poveo u 62. minuti golom Sergija Dardera. Izjednačio je Joao Felix u 78. minuti. U posljednjim trenucima susreta domaćin je mogao do pobjede, no Nahuel Molina nije iskoristio sjajnu priliku, pucao je pored gola.


Ivo Grbić nije branio za domaći sastav.


Na vrhu ljestvice vodi Barcelona sa 34 boda, dva više od Real Madrida koji ima i susret manje. Atletico je treći sa 24 boda, dok je Espanyol na 16. poziciji sa 12 bodova, bod više od zone ispadanja.