Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Lijepe vijesti

Naomi Osaka otkrila razlog otkazivanja nastupa na Australian Openu, Japanka i američki reper će postati roditelji

Autor: Hina

11.01.2023. 20:18
Naomi Osaka otkrila razlog otkazivanja nastupa na Australian Openu, Japanka i američki reper će postati roditelji

Foto: Naomi Osaka/Foto REUTERS

Japanska tenisačica, koja je trenutačno na 47. mjestu WTA ljestvice, od 2019. je u vezi s američkim reperom Cordaeom



TOKIO Bivša najbolja tenisačica svijeta Japanka Naomi Osaka (25) objavila je da je trudna i kako ne planira ponovo igrati prije 2024.


Osaka je na društvenim mrežama otkrila kako je trudna nakon čega je postalo jasno zašto je otkazala nastup na ovogodišnjem Australian Openu.


“Proteklih nekoliko godina bilo je u najmanju ruku zanimljivo, ali najizazovnija vremena su ona najzanimljivija,” napisala je Osaka koja nije igrala od rujna.




“Ovih nekoliko mjeseci izvan sporta doista mi je dalo novu ljubav i zahvalnost za igru ​​kojoj sam posvetila svoj život. Shvaćam da je život kratak i ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Svaki dan je blagoslov i avantura,” navela je 25-godišnja japanska tenisačica.


“Ako stvarno želim jednu stvar, to je da moje dijete gleda jedan od mojih mečeva i nekome kaže: “To je moja majka,” dodala je Osaka uz fotografiju ultrazvuka.


Japanska tenisačica, koja je trenutačno na 47. mjestu WTA ljestvice, od 2019. je u vezi s američkim reperom Cordaeom.


Osaka je tijekom karijere osvojila sedam turnira, pri čemu četiri Grand Slama – dva puta je slavila na US Openu (2018, 2020), a dva puta na Australian Openu (2019, 2021).