Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Englesko prvenstvo

Napadač Chelsea propustit će ostatak sezone, u prijateljskom ogledu doživio je tešku ozljedu

Autor: Hina

14.12.2022. 14:10
Napadač Chelsea propustit će ostatak sezone, u prijateljskom ogledu doživio je tešku ozljedu

Foto: Armando Broja/Foto REUTERS

Albanski reprezentativac, koji je ove sezone upisao 12 ligaških nastupa, uključujući dva starta, bio je prisiljen napustiti teren rano na prijateljskoj utakmici u Abu Dhabiju nakon sudara s braničem Ville Ezrijem Konsom



LONDON Napadač Chelsea Armando Broja propustit će ostatak sezone nakon što je pretrpio rupturu prednjeg križnog ligamenta (ACL) koja zahtijeva operaciju, objavio je londonski klub u srijedu.


Broja se ozlijedio u prijateljskom porazu Chelseaa od 1-0 od Aston Ville ovog vikenda.


Albanski reprezentativac, koji je ove sezone upisao 12 ligaških nastupa, uključujući dva starta, bio je prisiljen napustiti teren rano na prijateljskoj utakmici u Abu Dhabiju nakon sudara s braničem Ville Ezrijem Konsom.




“Nakon što je zadobio ozljedu koljena tijekom prvog poluvremena u nedjelju na prijateljskoj utakmici protiv Aston Ville, Armando je bio podvrgnut dodatnoj procjeni u Englesku”, priopćio je klub.


“Rezultati skeniranja iz tih procjena su nažalost potvrdili rupturu prednjeg križnog ligamenta i da će biti potrebna operacija”, dodaje se u priopćenju u kojem se navodi i da će nogometaš propustiti ostatak sezone 2022/23.


Chelsea, koji zauzima osmo mjesto sa 21 bodom nakon 14 utakmica, ugostit će Bournemouth 27. prosinca kada se nastavlja englesko prvenstvo nakon Svjetskog prvenstva u Katru.