Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Prijelazni rok

Bayern traži zamjenu za ozlijeđenog Manuela Neuera, Borussija (M) odbila ponudu za Yanna Sommera

Autor: Hina

08.01.2023. 08:20
Bayern traži zamjenu za ozlijeđenog Manuela Neuera, Borussija (M) odbila ponudu za Yanna Sommera

Foto: Yann Sommer/Foto REUTERS

Ne želimo prodati Sommera i to smo dali do znanja i našim kolegama iz Bayerna - rekao je Roland Wirkus, sportski direktor kluba iz Moenchengladbacha



MOENCHENGLADBACH Dio njemačkih medija piše kako su čelnici Borussije iz Moenchengladbacha odustali od prodaje svog vratara, Švicarca Yanna Sommera, Bayernu.


Bayern je u problemima kada je u pitanju vratarska pozicija jer im se ozlijedio prvi golman Manuel Neuer i neće ga biti na terenima do kraja sezone. Zato posljednjih tjedana Bavarci gotovo grozničavo traže pravog vratara, a činilo se kako su pronašli sjajnu zamjenu u 34-godišnjem Švicarcu koji za Borussiju (M) brani od 2014. godine te je, u sjeni, jedan od ponajboljih europskih vratara posljednjih godina.


Navodilo se, na početku, kako su čelnici dva kluba vrlo brzo pronašli „zajednički jezik“, a sada se situacija očito promijenila.




„Ne želimo prodati Sommera i to smo dali do znanja i našim kolegama iz Bayerna. Taj se posao neće dogoditi“, rekao je sportski direktor kluba iz Moenchengladbacha Roland Wirkus.