Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

SP u Kataru

Belgijski izbornik se nada da će Romelu Lukaku biti na raspolaganju već za utakmicu protiv Maroka

Autor: Hina

22.11.2022. 18:05
Belgijski izbornik se nada da će Romelu Lukaku biti na raspolaganju već za utakmicu protiv Maroka

Foto: Romelu Lukaku (lijevo)/Foto REUTERS

Ako se pridržavam liječničkih savjeta, u ovom trenutku to bi bila treća utakmica protiv Hrvatske. Ako pratim kako se igrač osjeća, vjerojatno ima šanse za drugu utakmicu - rekao je Roberto Martinez



DOHA Izbornik belgijske nogometne reprezentacije Roberto Martinez rekao je da je zadovoljan procesom oporavka napadača Romelua Lukakua, koji će zbog ozljede propustiti prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, ali možda neće drugu s Marokancima.


Nogometaši Belgije igraju u srijedu protiv Kanade od 20 sati utakmicu prvog kola skupine F na Svjetskom prvenstvu u Kataru.


Martinez je dodao kako u ovom trenutku ne može reći kada će 29-godišnji Lukaku biti spreman.




“Ne bih mogao reći hoće li igrati drugu ili treću utakmicu. Ako se pridržavam liječničkih savjeta, u ovom trenutku to bi bila treća utakmica protiv Hrvatske. Ako pratim kako se igrač osjeća, vjerojatno ima šanse za drugu utakmicu”, dodao je.


Interov napadač nije igrao od 29. listopada zbog ozljede bedra. U prvoj postavi protiv Kanade bit će kapetan Eden Hazard koji ove sezone ima problema s minutažom u Real Madridu i za španjolsku momčad započeo je samo dvije utakmice kao starter.


“Bila je to teška situacija u smislu minutaže za njega. Mi smo bolja momčad kada je Eden Hazard u našoj svlačionici, to je sigurno”, rekao je Martinez.


U ovoj skupini igrat će ranije selekcije Hrvatske i Maroka.