ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Medijska naklapanja

Britanski mediji tvrde da imaju snimku Joška Gvardiola iz noćnog kluba: "To se neće svidjeti Cityju i Chelseaju"

Autor: Portal Novi list

20.12.2022. 09:17
Britanski mediji tvrde da imaju snimku Joška Gvardiola iz noćnog kluba:

Foto: Joško Gvardiol/Foto PIXSELL

Snimka je navodno nastala po povratku reprezentacije iz Katara, odnosno nakon dočeka na Trgu bana Jelačića kada su se igrači razmilli po zagrebačkim noćnim klubovima gdje su nastavili sa slavljem u osobnom aranžmanu



RIJEKA Britanski Express posvetio je članak Jošku Gvardiolu. Preciznije svoju priču gradio je kratkotrajnom video uratku objavljenjom na Twitteru iz kojega se može zaključiti da netko vrlo sličan mladom stoperu Vatrenih s cigaretom u ruci pleše u ritmu pjesme Magazina u neimenovanom noćnom klubu. Snimka je navodno nastala po povratku reprezentacije iz Katara, odnosno nakon dočeka na Trgu bana Jelačića kada su se igrači razmilli po zagrebačkim noćnim klubovima gdje su nastavili sa slavljem u osobnom aranžmanu.


Autor teksta navodi da je hrvatski stoper na meti Chelseaja i Manchester Cityja i da se njima sigurno neće svidjeti saznanje da je Gvardiol pušač. Prema mnogim procjenama Gvardiolov idući transfer (110 milijuna eura?) mogao bi postati rekordan u povijesti nogometa za jednoga stopera.