Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Zaslužni igrač

Carlo Ancelotti otvoreno je rekao što misli o tome treba li Real ponuditi Luki Modriću novi ugovor

Autor: Hina

21.02.2023. 07:05
Carlo Ancelotti otvoreno je rekao što misli o tome treba li Real ponuditi Luki Modriću novi ugovor

Foto: Carlo Ancelotti/Foto REUTERS

Modrić, kojem ugovor istječe 30. lipnja, ranije je na konferenciji za medije rekao da želi zaslužiti novi ugovor, a ne da mu ga poklone ili ponude zbog prošlih zasluga i ostvarenja



MADRID Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, rekao je  da 37-godišnji hrvatski nogometaš Luka Modrić zaslužuje produženje ugovora koji mu istječe 30. lipnja.


Ancelotti je na konferenciji za medije u Liverpoolu, gdje Real Madrid u utorak igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, bio upitan zaslužuje li ove sezone Modrić produženje ugovora.


“Modrić ima karijeru kojom je to pokazao, i kojom pokazuje da to zaslužuje. Nije dobro prošao tijekom siječnja ali se vratio na svoju najbolju razinu te će nastaviti rasti. Siguran sam u to jer je fizički jako kvalitetan, a također ima želju za igranjem za Real Madrid”, izjavio je Ancelotti.




Modrić, kojem ugovor istječe 30. lipnja, ranije je na konferenciji za medije rekao da želi zaslužiti novi ugovor, a ne da mu ga poklone ili ponude zbog prošlih zasluga i ostvarenja.


Klub i igrač još uvijek nisu razgovarali o produženju.


Kapetan hrvatske reprezentacije je osvojio 22 trofeja s Real Madridom a ove sezone je upisao 31 nastup. Ancelotti je u siječnju bio rekao da se Modrić vratio pomalo iscrpljen sa Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je u prosincu osvojio s Hrvatskom brončanu medalju. Ovaj mjesec ga je opet pohvalio na konferencijama za medije.


Real Madrid ove sezone brani naslov pobjednika Lige prvaka.