Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

zimski futsal festival

Četiri kantuna s Poluotoka sele na Višnjik

Autor: Šime Ćurko

07.01.2023. 14:17
Četiri kantuna s Poluotoka sele na Višnjik

Foto: Winter Futsal Fest



Na Zimskom futsalskom festivalu (Futsal winter fest) u dvorani Krešimira Ćosića odigrano je preostalih šest utakmica osmine finala. Sinoć je na rasporedu bilo četvrtfinale, danas će se odigrati polufinala, a finale je sutra u 21 sat.


Najzanimljivi dvoboj preksinoćnjeg programa bio je sraz Maraske i Sinjoretova, u kojem nakon osnovnog dijela nije bilo pobjednika (2:2), pa su odlučivali šesterci, nakon kojih je Maraska prošla među osam najboljih. U preostalim utakmicama nije bilo puno nezivjesnosti.


Murvica je izbacila VAKANZA-u, Feel Good Gym/Caffe Bar Tiffany je bio bolji od Sv. Martina iz Pridrage, a Idassa Nadin je s turnira ispratila Zadranku. Najefikasnija je bila Varoš koja je s 9:2 pobijedila Krnezu, a četvrtfinale je izborio i Restoran Stari most, koji je svladao Škabrnju.




Današnji program počet će u 18 sati revijalnom utakmicom između zadarskih liječnika i Grada Zadra, a sat vremena kasnije na parket će all star sastavi Tina i Sv. Ante. U 20 sati je prvo, a u 21 sat drugo polufinale. Organizatori iz malonogometne udruge Kontrol biro pobrinuli se za programom bogat završni dan.


Uz seniorski odigrat će se i revijalni turnir pod nazivom Četiri kantuna na kojem će nastupiti Dišpet bar, Teatro bar, Golden Vip caffe i The Bar. Očekuje se da će u sve četiri momčadi nastupiti brojna poznata nogometna imena, među kojima će biti i »umirovljeni«, kao i aktivni igrači.


Polufinalni susreti Četiri kantuna na rasporedu su sutra od 16 i 17 sati, utakmica za treće mjesto je u 18 sati, a finale od 20 sati. Seniori će od 19 sati odigrati dvoboj za treće mjesto, dok je finale na rasporedu od 21 sat.


Sutra će se na ulazu D u dvoranu Krešimira Ćosića naplaćivati ulaznice po cijeni od dva eura, a sav prihod ići će za sedmogodišnju djevojčicu Leu Kajtazi, koja je oboljela od tumora očnih živaca.