Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ludi mercato

City se uključio u utrku za senzacionalnim hrvatskim stoperom, cijena prelazi 100 milijuna eura!

Autor: Portal Novi list

16.01.2023. 14:34
City se uključio u utrku za senzacionalnim hrvatskim stoperom, cijena prelazi 100 milijuna eura!

Foto: Joško Gvardiol/Foto REUTERS

Prema nekim izvorima Pep Gvardiola je spreman u ovaj posao investirati rekordnih 120 milijuna eura



RIJEKA Vodstvo RB Leipziga poručilo u javnost kako Joško Gvardiol nije na prodaju ove  zime, no izostao je uobičajeni dodatak kojega nerijetko koriste Uprave hrvatskih nogometnih klubova osuđenih na prodaju svojih najboljih igrača: “…osim ako ne dođe ponuda koja se ne odbija…”. Baš to se događa!


Brojni specijalizirani portali za praćenje prijelaznog roka lansirali su prvo priču da je u Leipzig stigla ponuda Chelseaja teška 90 milijuna eura, pa ju je podebljao Manchester United, a posljednji se navodno u utrku uključio i Manchester City.


Momčad Pepa Gvardiole, barem prema medijskim navodima, spremna je u dovođenje hrvatskog stopera, najvećeg otkrića proteklog SP-a, uložiti debelo preko 100 milijuna eura. Štoviše, neki portali, poput francuskog Media Foot-a uvjeravaju kako City  namjerava potrošiti 120 milijuna eura što bi bio rekordan iznos za odštetu za jednog obrambenog igrača.




Sve ovo sasvim sigurno jako pažljivo prate u Maksimiru. Naime, Dinamo je zadržao 20 posto od Gvardiolova transfera iz Leipziga.