Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

SP u Kataru

Dok više od milijun navijača čeka svjetske prvake u centru Buenos Airesa procurile su fotke Lea Messija u zagrljaju s trofejom

Autor: Portal Novi list

20.12.2022. 16:01
Dok više od milijun navijača čeka svjetske prvake u centru Buenos Airesa procurile su fotke Lea Messija u zagrljaju s trofejom

Foto: Leo Messi/Foto REUTERS

Šrocurila je u javnost fotografija Lea Messija i pobjedničkog trofeja u - krevetu!



BUENOS AIRES U noći s ponedjeljka na utorak u Buenos Aires su sletjeli novi svjetski prvaci, nogometaši Argentine, koji su svojoj domovini donijeli treći naslov prvaka u povijesti.


Od trenutka kada je Gonzalo Montiel postigao pogodak iz jedanaesterca i time osigurao Argentini naslov svjetskog prvaka ne prestaju golema slavlja diljem Argentine, a dakako da su najveća ona u glavnom gradu Buenos Airesu.





Tako je bilo i po dolasku nogometaša koji su se u otvorenom autobusu vozili od zračne luke do trening kampa i prostorija Argentinskog nogometnog saveza, gdje su dobilii nekoliko sati odmora. Više od milijun ljudi okupilo se po ulicama Buenos Airesa, kao i duž cijele rute kojom su prolazili njihovi heroji, novi svjetski prvaci premda se sve odvijalo u noćnim satima između ponedjeljka i utorka.


Argentinska Vlada utorak je proglasila državnim praznikom, a od 16 sati po srednjeeuropskom vremenu organiziran je doček u središtu argentinskog glavnog grada.


Inače, procurila je u javnost fotografija Lea Messija i pobjedničkog trofeja u – krevetu!