Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Liga prvaka

Engleska legenda nije krila razočaranje Gvardiolom izvedbom, Halland otkrio je što je rekao Guardioli

Autor: Portal Novi list

15.03.2023. 07:35
Engleska legenda nije krila razočaranje Gvardiolom izvedbom, Halland otkrio je što je rekao Guardioli

Foto: Joško Gvardioli i Erling Braut/Foto REUTERS

Partija iz noćne more za Hrvata - rekao je Ferdinand



Erling Haaland postigao je čak pet pogodaka u pobjedi Cityja nad Leipzigom i još jednom pomaknuo granice golgeterskih rekorda.  Iako su mu tek 23. godine postigao je 33 gola u Ligi prvaka, a u 36 nastupa ove sezone zabio je čak 39 golova. Osim toga mogao je postati jedini nogometaš s dva “hat-tricka” u jednoj utakmici Lige prvaka, odnosno čak šest golova u jednoj utakmici da ga trener Pep Guardiola nije izvukao iz igre u 63. minuti utakmice.


– Što sam mu rekao? Da bih volio postići dvostruki hat-trick, ali sada ništa ne mogu učiniti – rekao je Haaland.


Hrvatski branič Joško Gvardiol u prvoj utakmici u Leipzigu odigrao je jako dobru utakmicu protiv Norvežanina, no na Ettihadu je bio daleko od takvog izdanja.




Rio Ferdinand, bivši stoper Manchester Uniteda i reprezentatcije Engleske, a sada stručni komentator, nije imao puno toga lijepoga za reći o Gvardiolovoj partiji.


– Puno smo pričali o njemu. Žele ga najveći svjetski klubovi, ali večeras ga je Haaland provukao kroz centrifugu. Izmučio ga je, uništio. Gvardiol je bio previše nervozan i Haaland ga je pobijedio u svakom duelu. Partija iz noćne more za Hrvata – rekao je Ferdinand.