Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Bournemouth

Engleski prvoligaš potvrdio kako će privremeni trener postati - stalni, zadatak mu je zadržati klub u elitnom društvu

Autor: Hina

27.11.2022. 16:12
Engleski prvoligaš potvrdio kako će privremeni trener postati - stalni, zadatak mu je zadržati klub u elitnom društvu

Foto: Gary O'Neil/Foto REUTERS

O'Neil je tako, nakon što je privremeno preuzeo vođenje momčadi poslije otkaza Scottu Parkeru, zadobio povjerenje uprave ostvarivši dobre rezultate



BOURNEMOUTH Engleski prvoligaš Bournemouth je postavio Garyja O’Neila za stalnog trenera s ugovorom od godinu i pol, objavio je u nedjelju engleski klub.


O’Neil je tako, nakon što je privremeno preuzeo vođenje momčadi poslije otkaza Scottu Parkeru, zadobio povjerenje uprave ostvarivši dobre rezultate.


Bournemouth je otpustio Parkera u kolovozu nakon visokog 0-9 poraza kod Liverpoola. O’Neil je tada privremeno preuzeo dužnost i Bournemouth je najprije ostvario niz od šest utakmica bez poraza, a onda je četiri puta poražen. Bournemouth je trenutačno 14. sa 16 bodova iz 15 utakmica nakon pobjede od 3-0 nad Evertonom ranije ovog mjeseca.




“Impresionirani smo načinom na koji se ponašao od trenutka kada se pridružio klubu i smatramo da je zaslužio ovu priliku da nastavi voditi momčad i klub naprijed”, rekao je izvršni direktor Bournemoutha Neill Blake u izjavi.


O’Neilov novi ugovor ima odredbu o produljenju na daljnjih 12 mjeseci.


Bournemouth gostuje kod Newcastle Uniteda u četvrtom kolu Liga kupa 21. prosinca prije ligaškog gostovanja kod Chelsea nakon pauze za Svjetsko prvenstvo koje se održava u Katru.