Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Završio odmor

Leo Messi se vratio u Pariz, na prvom treningu dočekao ga je počasni "špalir", a dobio je i poseban trofej

Autor: Hina

04.01.2023. 12:30
Leo Messi se vratio u Pariz, na prvom treningu dočekao ga je počasni

Foto: Foto Facebook PSG

Messi se posljednji od nogometaša PSG-a, koji su sudjelovali na SP-u u Kataru, vratio treninzima u klubu



PARIZ  Lionel Messi, koji je s Argentinom osvojio naslov svjetskog prvaka u prosincu u Kataru, vratio se u srijedu u trening centar PSG-a, objavio je pariški klub.


Sedmerostruki osvajač Zlatne lopte napustio je svoj rodni grad Rosario u ponedjeljak navečer sa svojom obitelji i sletio u zračnu luku Le Bourget sjeverno od Pariza u utorak.


Nakon grandioznih fešti nakon naslova svjetskog prvaka s Albicelesteom, argentinski je napadač iskoristio nekoliko slobodnih dana s obitelji prije nego što se pridružio suigračima u pariškom klubu.




Na terenu za trening koji se nalazi u St-Germain-en-Laye (Yvelines) dočekao ga je počasni špalir sastavljen od igrača, uposlenika, trenera…, a prije nego što je iz ruku nogometnog savjetnika PSG-a, Luisa Camposa primio mali trofej.


Messi se posljednji od nogometaša PSG-a, koji su sudjelovali na SP-u u Kataru, vratio treninzima u klubu. Kylian Mbappé, njegov protivnik u finalu Svjetskog prvenstva, kao i Marokanac Achraf Hakimi, četvrti u Kataru, vratili su se 21. prosinca, samo tri dana kasnije nakon završetka prvenstva.


Parižani u petak igraju utakmicu francuskog kupa u Châteaurouxu u petak, vjerojatno bez Messija, koji bi se možda mogao vratiti na teren u utakmici 18. kola francuskog prvenstva protiv Angersa sljedeće srijede.