Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

SP u Kataru

Luka Modrić osvanuo u središtu Dohe, lik kapetana hrvatske reprezentacije krasi pročelje velikog nebodera

Autor: Hina

18.11.2022. 10:51
Luka Modrić osvanuo u središtu Dohe, lik kapetana hrvatske reprezentacije krasi pročelje velikog nebodera

Foto: Foto PIXSELL

Modrić se tako našao u društvu brazilskog majstora Neymara, njemačkog vratara Manuela Neuera, senegalskog napadača Sadija Manea i korejskog napadača Son Heung-Mina



DOHA Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić našao se među velikanima Svjetskog prvenstva u Katru čiji posteri krase nebodere u središtu Dohe.


Najbolji igrač prošlog World Cupa u Rusiji i kapetan “Vatrenih” osvanuo je na jednom od nebodera u West Bayu, poslovnoj zoni u kojoj se nalaze neboderi s potpisom nekih od najvećih svjetskih arhitekata.


Modrić se našao u društvu brazilskog majstora Neymara, njemačkog vratara Manuela Neuera, senegalskog napadača Sadija Manea i korejskog napadača Son Heung-Mina. Među odabranima su i urugvajski napadač Luis Suarez, velški napadač Gareth Bale, nizozemski branič Virgil Can Dijk, engleski napadač Harry Kane, poljski napadač Robert Lewandowski…




Njihove gigantske slike atraktivan su prizor za sve prolaznike, a neboderi su ukrašeni i simbolima World Cupa, kao i zastavama sudionika svjetskog prvenstva.


Zastave zemalja sudionica u obliku nogometnih lopti mogu se vidjeti i duž Cornichea, sedam kilometara dugačke šetnice duž zaljeva. Ukrašene su i stanice metroa, javni prijevoz, uključujući autobuse i podzemnu željeznicu…


Posljednja tri dana navijači su se u Aspire Parku mogli i fotografirati s pokalom koji je “Vatrenima” izmaknuo iz ruke prije četiri godine. Redovi su bili ogromni i satima se čekalo na fotografiju za uspomenu.


Ukupno je FIFA-in trofej prije dolaska u Dohu posjetio 51 zemlju, a 18. prosinca podignut će ga kapetan novih svjetskih prvaka.