Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

JOŠ UVIJEK NE TRENIRA

Neuer upitan za SP u Katru

Autor: Hina

28.10.2022. 17:33
Neuer upitan za SP u Katru

Foto: Reuters



Vratar Bayerna i njemačke reprezentacije Manuel Neuer još uvijek ne igra zbog ozljede ramena i upitno je hoće li moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Katru koje počinje za nešto više od tri tjedna, izjavio je u petak trener minhenskog kluba Julian Nagelsmann.


“Ne znam jer nisam vidovit”, odgovorio je Julian Nagelsmann na konferenciji za novinare uoči utakmice njemačkog prvenstva bavarskog kluba protiv Mainza na pitanje o datumu Neuerova povratka.


Smatran jednim od najboljih vratara na svijetu, 36-godišnjak je više od dva tjedna imao problema s ramenom zbog čega je ostao izvan terena.




“Ne bih rekao da neće moći igrati na Svjetskom prvenstvu, čak pretpostavljam da hoće. Ali, nažalost, nisam vidovit”, ponovio je izbornik Münchena.


“Željeli bismo da ponovno može zaigrati što je prije moguće. Radimo na tome da se može vratiti za vikend sljedeći tjedan. Ali ne znam što će se dogoditi”, dodao je.


“To je hematom koji zahtijeva mirovanje. A rame je općenito kompliciran zglob za liječenje”, zaključio je Nagelsmann.


Prva utakmica njemačke reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru na rasporedu je 23. studenog kada igra protiv Japana.