Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

SP u Kataru

Piksi nije krio razočaranje nakon ispuštene pobjede: "Osjećamo veliku frustraciju zbog rezultata"

Autor: Portal Novi list

28.11.2022. 14:09
Piksi nije krio razočaranje nakon ispuštene pobjede:

Foto: Dragan Stojković/Foto REUTERS

Skupo su nas stajale neke pogreške - kazao je izbornik Srbije



Dragan Stojković, izbornik Srbije, nije krio svoje razočaranje nakon što je njegova momčad ispustila dva gola prednosti protiv Kameruna.


– Nema dvojbi da je ovo najzanimljiviji susret za gledanje, no kako je nama trenerima – to samo mi znamo – govorio je Piksi na presici. – Osjećamo veliku frustraciju zbog rezultata. Prednost od 3:1 je velika. Treba biti pametan i inteligentan da utakmicu privedeš kraju kako želiš. Skupo su nas stajale neke pogreške. Apsolutno nepotrebno izlaženje zadnje linije kad protivnik ima loptu. Konačan rezultat je 3:3, ali mislim da smo mi za nijansu mi bili bolji.


Kapetan Tadić pokušao je nakon utakmice pronaći u svemu nešto dobroga.




– Moramo dignuti glavu i biti pozitivni. Bili smo dobri, ali bilo je stvari koje smo mogli bolje. Nadamo se da će Brazil pobijediti i da će sve i dalje ostati u našim rukama – rekao je Tadić.


Piksi se osvrnuo na daljnji rasplet u skupini:


– Vidjet ćemo, gledat ćemo utakmicu. Ovo Svjetsko prvenstvo događaju se – čudni rezultati. Nije lako pobijediti i moramo vjerovati do kraja. Sad je najvažnije da vidimo stanje igrača, na koga ćemo moći računati u sljedećoj utakmici – zaključio je izbornik Srbije.