Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

nogometaši Hrvatskog viteza

Pinčić: Rezultat je razvoj mladih igrača

Autor: Šime Ćurko

11.01.2023. 14:32
Pinčić: Rezultat je razvoj mladih igrača

Foto: HV Posedarje



Loše vrijeme bilo je razlog da su se nogometaši Hrvatskog viteza Posedarje umjesto na svom igralištu na početku priprema za nastavak sezone okupili u mjesnoj školskoj dvorani.


Kad je riječ o igračkom kadru, Ive Ćelić se vratio u Zadar, a u klubu se nadaju što bržem oporavku Luke Klanca, kapetana momčadi, koji je operirao koljeno i očekuje se da će se do kraja proljeća vratiti na teren. Za sada su dogovorene i četiri trening utakmice (Škabrnja, Vodice, Nehaj, Bibinje).


– Pripreme su počeli svi igrači na koje računamo na proljeće. Prvi dio radit ćemo u Zadru budući da će se u sljedećih desetak dana sanirati posedarsko igralište. Naglasak ćemo staviti na razvoj funkcionalnih kapaciteta, koje ćemo integrirati u nogometne sadržaje jer ipak je igra ta koja je najdominantnija i najvažnija – rekao je Marko Pinčić, trener Posedaraca koji su u prvom dijelu Treće NL jug sakupili 26 bodova, te su na četvrtom mjestu, s deset bodova manje od vodeće Zagore.




– Nadamo se odigrati pet pripremnih utakmica u kojima ćemo tražiti mogućnost napretka naših mlađih igrača. Cilj nam je u miru, bez prevelike pompe pripremiti se za nastavak prvenstva u kojem želimo još poboljšati naš rezultat te dodatno afirmirati nadarene mladiće koje imamo u momčadi – zaključio je Pinčić.