Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Biograjci putuju u Kaštela

Primorac (B) u 13. kolu Treće NL jug igra kod GOŠK-a

Autor: Drago Bajković

11.11.2022. 18:08
Primorac (B) u 13. kolu Treće NL jug igra kod GOŠK-a

Foto: Arhiva ZL



Primorac (B) mora danas put Kaštela gdje ih očekuje dvoboj s GOŠK-om u 13. kolu Treće NL jug. Biograjci su se probudili u prošlom kolu pobijedivši Neretvu na svom travnjaku rezultatom 2:0. S druge strane GOŠK je poražen u Unešiću rezultatom 3:1.


Za očekivati je da će momčad iz kraljevskog grada upregnuti svu snagu ne bi li s ovog gostovanja donijela tri boda. Zadatak im nije lagan je pred sobom imaju momčad koja se nalazi na 6. mjestu sa 17 osvojenih bodova. Biograjci su trenutačno devetoplasirana momčad Lige s istim brojem bodova koliko imaju i Kaštelani. Za očekivati je neizvjesnu utakmicu iz koje će, nadajmo se, Biograjci izaći kao pobjednici.


– Pobjeda protiv Neretve u prošlom kolu puno nam znači jer smo na neki načim  time izašli iz jedne mini krize. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, ali s obzirom na teške vremenske uvjete najvažnije je da smo slavili i na naš konto pospremili tri boda. Sada moramo nastaviti u istom ritmu – rekao je igrač Primorca (B) Frane Bitunjac.




Zadatak koji očekuje Biograjce nije nimalo lagan jer moraju u goste opasnim Kaštelanima.


– Definitivno nas očekuje zahtjevna utakmica. GOŠK se tijekom ove sezone pokazao kao kvalitetna momčad koja je izrazito opasna na svom travnjaku. Međutim, ako mi budemo pravi, a ako od prve minute u utakmicu uđemo kako treba vjerujem da se iz Kaštela možemo vratiti s pozitivnim rezultatom. Možda čak i sa sva tri boda. Želimo skupiti što više bodova do zimske stanke, jer nas sadašnji bodovni saldo i trenutačna pozicija na ljestvici ne zadovoljavaju – kazao je Bitunjac uoči utakmice s GOŠK-om.