Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ima sporta

Silvestrovo donosi obilje vrhunskog sporta, evo što možete pogledati ako vam nije do novogodišnjeg programa

Autor: Portal Novi list

31.12.2022. 07:46
Silvestrovo donosi obilje vrhunskog sporta, evo što možete pogledati ako vam nije do novogodišnjeg programa

Foto: Madrižani su svoje obveze odradili u petak/Foto REUTERS

Već u 14 sati Arenasport će prenositi gradski derbi Barcelone i Espanola



Ljubitelji vrhunskog sporta neće ostati uskraćeni ni posljednjeg dana 2022. godine. Oni kojima nije do novogodišnjeg programa, repriza nekadašnjih filmskih hitova ili uobičajenog ludovanja po trgovima mogu se udobno smjestiti u naslonjače i uživati u utakmicama najjačih nogometnih i košarkaških liga na svijetu.


Englezi će krenuti s utakmicama od 13 sati kada će Wolverhampton ugostiti Manchester United. Arenasport će se prenositi čak četiri utakmice od 16 sati, pa jednu od 18.30 sati. Najzanimljivije djeluje dvoboj Manchester Cityja i Evertona (16 sati, Arenasport 3).



Standings provided by Sofascore



Atraktivno zvuči i gradski derbi u Barceloni koji je na rasporedu od 14 sati (Arenasport 6). Barcelona je domaćin Espanolu. Od 16.15 sati igraju se, uz izravni TV prijenos, još dvije utakmice Primere.


U 21 sati na Arenasportu 1 će početi prva utakmica današnjeg programa NBA lige. Indiana će ugostiti LA Clipperse s hrvatskim centrom Ivicom Zubcem. Oni koji imaju mogućnost u dva u noći će moći svjedočiti sudaru Bogdanovićevih Pistonsa kod Minnesote.



Standings provided by Sofascore