Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Supersport HNL

Siromašnu utakmicu u Kranjčevićevoj odlučio autogol

Autor: Hina

11.03.2023. 18:53
Siromašnu utakmicu u Kranjčevićevoj odlučio autogol

Foto: Pixsell



Nogometaši Lokomotive u susetu su 25. kola HNL kao domaćini na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladali Slaven Belupo sa 1-0 (0-0).


U siromašnoj predstavi jedini pogodak ustvario je bio autogol gostujućeg stopera Vinka Solde (47-ag) na samom startu drugog poluvremena.


Nakon praznog prvog poluvremena odluka je pala gotovo odmah nakon što se krenulo s centra u nastavku. Loptu je na lijevom krilu dobio Milićević i ubacio prizemni centaršut na peterac gdje su startali Soldo i napadač domaćih Aliyu. Lopta se odbijala od nogu i jednog i drugog, ali na kraju je posljendji njom igrao Soldo od kojega se odbila u mrežu iza nemoćnog Čovića.




Iako su pali u rezultatski zaostatak gosti iz Koprivnice do kraja utakmice nisu stvorili niti jednu izglednu priliku. Štoviše, domaći su iz sporadičnih protunapada stvorili nekoliko prilika za povećanje prednosti, no izostala je preciznost u završnici.


Ovom pobjedom Lokomotiva je skočila na šesto mjesto sa 31 bodom, koliko imaju i sedma Istra 1961 te osma Rijeka. Slaven Belupo je ostao peti sa 33 boda, koliko ima i četvrti Varaždin.


Na vrhu je Dinamo sa 56 bodova, 12 manje ima drugi hajduk, dok su na dnu deveti Šibenik sa 20 i posljednja Gorica sa 16 bodova.