Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Bolovanje

Spursi bez Antonija Contea u nedjeljnom susretu protiv West Hama, momčad će voditi njegov pomoćnik

Autor: Hina

16.02.2023. 13:13
Spursi bez Antonija Contea u nedjeljnom susretu protiv West Hama, momčad će voditi njegov pomoćnik

Foto: Antonio Conte/Foto REUTERS

Talijanski stručnjak ostao kod obitelji u Italiji gdje će se nastaviti oporavljati od operacije uklanjanja žučnog mjehura kojoj se podvrgnuo prije dva tjedna



LONDON  Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Antonio Conte neće voditi momčad u nedjeljnom prvenstvenom susretu protiv West Ham Uniteda jer je ostao kod obitelji u Italiji gdje će se nastaviti oporavljati od operacije uklanjanja žučnog mjehura kojoj se podvrgnuo prije dva tjedna.


Conte je u utorak vodio momčad na San Siru u 0-1 porazu od Milana u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.


“Nakon rutinske postoperativne kontrole u srijedu u Italiji odlučeno je kako će Antonio Conte ostati u domu svoje obitelji kako bi se potpuno oporavio od operacije. Zdravlje je najvažnije i svi u klubu mu želimo brzi oporavak”, stoji u priopćenju Tottenhama.




U Conteovu odutstvu ulogu prvog trenera će preuzeti njegov asistent  Cristian Stellini. Stellini je vodio momčad i prije 11 dana u 1-0 pobjedi protiv Manchester Cityja, samo četiri dana nakon Conteove operacije, da bi se Conte vratio na klupu prošlog vikenda te je momčad izgubila sa 1-4 na gostovanju kod Leicester Cityja.