Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Luda tekma

Suci u Boliviji suspendirani nakon što su produžili utakmicu za 42 minute, pobijedila je momčad bivšeg bolivijskog predsjednika

Autor: Hina

16.03.2023. 13:15
Suci u Boliviji suspendirani nakon što su produžili utakmicu za 42 minute, pobijedila je momčad bivšeg bolivijskog predsjednika

Foto: Fotografija suca je ilustrativne prirode/Foto REUTERS

Jedan od direktora Palmaflora je bivši bolivijski predsjednik Evo Morales, koji je na društvenim mrežama napisao da je njegov tim pobijedio unatoč "sumnjivim sucima"



Nogometni savez Bolivije suspendirao je šest sudaca utakmice nacionalne lige, koju su produžili za čak 42 minute, piše AFP.


Palmaflor je u ponedjeljak pobijedio Blooming 3-2, a utakmica u gradu Chapare po jakoj kiši trajala je čak 132 minute.


Sudac Julio Gutierrez produžio je utakmicu za 42 minute zbog dugačkog VAR pregleda videa drugog pogotka Palmaflora i tučnjave koja je uslijedila nakon dva crvena kartona igračima Bloominga.




Nogometni klub Blooming oglasio se na Twitteru i naveo da su suci izložili igrače tima velikom riziku od ozljeda zbog “previše produžetka”.


Jedan od direktora Palmaflora je bivši bolivijski predsjednik Evo Morales, koji je na društvenim mrežama napisao da je njegov tim pobijedio unatoč “sumnjivim sucima”. Morales je bio predsjednik Bolivije od 2006. do 2019. godine, a Palmaflor je ove godine ušao u prvu ligu.