Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nema milosti

Sudac koji će suditi na skorašnjem Mundijalu u finalu argentinskog Trofeja prvaka pokazao čak 11 crvenih kartona!

Autor: Hina

07.11.2022. 11:44
Sudac koji će suditi na skorašnjem Mundijalu u finalu argentinskog Trofeja prvaka pokazao čak 11 crvenih kartona!

Foto: Facundo Tello/Foto REUTERS

Čak sedam od tih 11 crvenih kartona Tello je podijelio nakon što je u 118. minuti Carlos Jonas Alcaraz postigao pogodak za vodstvo Racinga od 2-1



SAN LUIS Susret za argentinski Trofej prvaka, u kojemu je Racing svladao Bocu Juniors sa 2-1 nakon produžetka, ostat će zabilježen po nevjerojatnom podatku da je sudac Facundo Tello, koji će dijetiti pravdu i na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Katru (20. studneoga – 18. prosinca) podijelio čak 11 crvenih kartona.


Čak sedam od tih 11 crvenih kartona Tello je podijelio nakon što je u 118. minuti Carlos Jonas Alcaraz postigao pogodak za vodstvo Racinga od 2-1.


Igrač Racinga nakon postignutog pogotka skinuo je dres i počeo slaviti pogodak pred tribinom s navijačima Boce što je razljutilo igrače Boca Juniorsa te se na snimci jasno vidi kako su ga barem dvojica suparničkih igrača povukla za uho, a jedan ga je gađao loptom.




Tello je zbog proslave pogotka isključio Alcaraza, ali i trojicu igrača Boca Juniorsa koji su se nalazili u igri. Usto su crvene kartone dobila još dva igrača Boce s klupe te jedan Racinga. Još ranije Tello je u završnici drugog poluvremena zbog naguravanja isključio po jednog igrača sa svake strane te jednog igrača Boce s klupe. Tijekom produžetka je zbog dva žuta kartona ranije igru morao napustiti još jedan igrač Boce.


Inače, Boca je povela golom Norberta Briasca u 19. minuti, a na 1-1 poravnao je Matias Rojas u 23.