Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

SP u Kataru

Vatreni su odradili još jedan trening uoči utakmice s Marokom, malo vjetra donijelo olakšanje

Autor: Hina

21.11.2022. 11:51
Vatreni su odradili još jedan trening uoči utakmice s Marokom, malo vjetra donijelo olakšanje

Foto: Foto PIXSELL

 Izbornik Zlatko Dalić je imao sve snage na broju



DOHA Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja s pripremama za svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, ogled protiv Maroka koji je na rasporedu 23. studenog na stadionu Al Bayt u Al Khoru.


U trening kampu Al Ersal 3 napokon se pojavilo i malo vjetra, što je hrvatskim igračima olakšalo današnji trening.


Izbornik Zlatko Dalić je imao sve snage na broju.




Ozbiljno se radi, jer vremena je sve manje, a utakmica je pred vratima. Svi treninzi su, izuzev prvih 15 minuta, zatvoreni, pa Dalić i njegov stožer mogu u miru pripremati momčad. Dalić je više puta kazao kako nema previše dvojbi oko sastava.


“Gotovo smo sve riješili. Dvojba je ime ili dva. Nemamo dvojbi, ne lutamo,” kazao je Dalić u Rijadu nakon pobjede protiv Saudijske Arabije.


Do same utakmice svjetski doprvaci će odraditi još jedan trening, ponovo u svom kampu, a ne na stadionu na kojem će se igrati.


To je daleko bolja opcija, jer su “Vatreni“, ali i druge reprezentacije, dobile još jedan zatvoreni trening koji nije moguće špijunirati, kao što se to znalo događati kada se treniralo na stadionima.


Reprezentacije će tako prvi kontakt sa stadionima imati na dan utakmice. Problema s prilagodbom ne bi trebalo biti jer su travnjaci na svih osam stadiona, te trening kampovima isti. Kako se ne bi dogodilo da se zbog visokih temperatura travnjaci unište, organizatori su stadione i terena za trening osigurali i zamjensku travu.