Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Furija umjesto "Orlova"

Velika nadozaleća zvijezda Liverpoola ipak neće igrati za srpsku reprezentaciju, odabrala je - Španjolsku

Autor: Hina

09.03.2023. 08:01
Velika nadozaleća zvijezda Liverpoola ipak neće igrati za srpsku reprezentaciju, odabrala je - Španjolsku

Foto: Stefan Bajčetić/Foto REUTERS

Nogometaš rođen u Vigu je sin nekadašnjeg srpskog igrača Srđana Bajčetića, a nakon što je prošao nogometnu školu Celte prije tri godine se preselio u Liverpool



MADRID  Stefan Bajčetić, mlada, 18-godišnja nogometna zvijezda Liverpoola, između igranja za španjolsku i srpsku reprezentaciju, odlučio se za popularnu ‘furiju‘, navode tijekom srijede španjolski mediji.


Nogometaš rođen u Vigu je sin nekadašnjeg srpskog igrača Srđana Bajčetića, a nakon što je prošao nogometnu školu Celte prije tri godine se preselio u Liverpool.


Ove sezone je odigrao brojne kvalitetne utakmice za Liverpool te je vrlo brzo krenula borba Španjolskog i Srpskog nogometnog saveza za njega. Bajčetić još uvijek nije službeno obznanio svoju odluku, no španjolski mediji navode kako je igrač obavio razgovore s čelnicima tamošnjeg saveza te se odlučio za Španjolsku. Najavljeno je i kako će uskoro biti pozvan u španjolsku U21 reprezentaciju za prijateljske utakmice protiv Francuske i Švicarske.




Jednako tako, navodno je Bajčetić o svojoj odluci obavijestio glavne ljude Srpskog nogometnog saveza, negativnu po njihovom pitanju, dok se također piše kako je na njegovu odluku bitno utjecao trener Liverpoola Juergen Klopp.