Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

SP u Kataru

VIDEO Argentinske medije oduševio je potez Zlatka Dalića u trenucima dok je Leo Messi objašnjavao kako mu je ovo zadnji SP

Autor: Portal Novi list

14.12.2022. 07:45
VIDEO Argentinske medije oduševio je potez Zlatka Dalića u trenucima dok je Leo Messi objašnjavao kako mu je ovo zadnji SP

Foto: Leo Messi/Foto REUTERS

U nedjelju ću odigrati zadnju utakmicu na svjetskim prvenstvima - rekao je Messi



RIJEKA Za razliku od utakmice protiv Nizozemske argentinski i južnoamerički mediji nisu se u negativnom smislu toliko bavili suparnicima Gaučosa. Štoviše, posebno su pohvalili jednu gestu izbornika Zlatka Dalića, koji je, u trenucima dok je Leo Messi pred TV kamerama prenosio svoje prve dojmove nakon prolaska u finale, prišao kapetanu Argentine i čestitao mu na pobjedi. Messi je u tim trenucima objašnjavao kako mu je ovo bila pretposljednja utakmica na svjetskim prvenstvima.


– Ponosan sam na to što ću svoju karijeru na svjetskim prvenstvima završiti nastupom u finalu. Nevjerojatno je ovo što se događa. U nedjelju ću odigrati zadnju utakmicu na svjetskim prvenstvima, daleko je sljedeće natjecanje i zato se nadam da ću ga završiti na najbolji mogući način – rekao je Messi i osvrnuo se na polufinale.


– Dobro smo se pripremili. Znali smo da će Hrvatska imati loptu u svom posjedu jer ima dobre igrače u sredini terena, ali znali smo i da ćemo mi imati svoje šanse. Osim što je ova reprezentacija jaka, ona je i vrlo inteligentna i zna kako iščitati situacije tijekom utakmice. Dobro smo se pripremili i sretan sam  – rekao je Messi.