Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

SP u Kataru

VIDEO Piksija kamere uhvatile kako psuje šiptarske majke, a on tvrdi da ne zna otkud tolike tenzije na utakmici

Autor: Portal Novi list

03.12.2022. 07:59
VIDEO Piksija kamere uhvatile kako psuje šiptarske majke, a on tvrdi da ne zna otkud tolike tenzije na utakmici

Foto: Dragan Stojković/Foto REUTERS

Možda igrači mogu reći više o tome, ali ja stvarno ne znam šta se dogodilo - rekao je izbornik Srbije



Lice Dragana Stojkovića tijekom utakmice sa Švicarskom pokazivalo je da izbornik Srbije jako teško proživljava ispostavilo se posljednju utakmicu svoje reprezentacije u Kataru. Nakon utakmice srpski izbornik ipak se pribrao.


– Treba biti dostojanstven u uspjesima i porazima. Imali smo uspjehe u prethodnih godinu i pol dana, sada je došao pad. Igračima sam pružio ruku i rekao da moramo biti veliki i kada ne ide. Bila je mirna atmosfera. Nekim igračima moram  skinuti kapu. Imali smo probleme u defanzivnoj igri, ali to je za dublju analizu. Ovo je Svjetsko prvenstvo i morate imati sve igrače zdrave i u top formi. Želje su jedno, a mogućnosti sasvim drugo, ja sam to znao. Nisam razočaran, niti sam mogao tražiti previše. S obzirom na to s kakvim smo se problemima suočavali otkako smo došli na Svjetsko prvenstvo, mučili smo se s ozljedama ključnih igrača i učinili sve da ih vratimo u formu, čini se da je to bio prevelika prepreka za nas. Igrači su se borili i dali sve od sebe. Nažalost, na ovoj razni to nije bilo dovoljno, no nisam mogao više od njih tražiti – rekao je Piksi i osvrnuo se na tenzije sa švicarskim igračima albanskog porijekla koje su obilježile utakmice.


– Možda igrači mogu reći više o tome, ali ja stvarno ne znam šta se dogodilo. Bilo je tenzija, ali ne mogu reći pravi razlog. To je normalno za ovakvu utakmicu – dodao je Stojković i opovrgnuo mogućnost odlaska s klupe nakon SP-a.




–  U ožujku počinjemo kvalifikacije za EURO i imamo veliku želju da se nađemo tamo – rekao je Piksi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sportal.rs (@sportal_srbija)