Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

SP u Kataru

VIDEO Pogledajte kako se Leo Messi prvo obračunao s izbornikom, a onda i dvostrukim strijelcem za Nizozemce

Autor: Portal Novi list

10.12.2022. 11:56
VIDEO Pogledajte kako se Leo Messi prvo obračunao s izbornikom, a onda i dvostrukim strijelcem za Nizozemce

Foto: Leo Messi ispred nizozemske klupe/Foto REUTERS

Osjetio sam nepoštovanje Van Gaal u njegovim komentarima prije utakmice - rekao je Messi



Neposredno nakon ruleta jedanaesteraca koji su odveli Argentinu na Hrvatsku u polufinalu kamere su uhvatili Lea Mesija kako nešto žustro polemizira s nizozemskom klupom i izbornikom Louisu Van Gaalom.


– Osjetio sam nepoštovanje Van Gaal u njegovim komentarima prije utakmice. Osim toga neki njegovi igrači su previše pričali tijekom  utakmice. Uvijek sve poštuje, pa želim i da se mene poštuje. Van Gaal nije pokazao poštovanje prema nama – rekao je Messi koji se očito referirao na izjavu nizozemskog izbornika koji je poručio kako Leo nije od pomoći svojoj momčadi kada lopta nije u njegovu posjedu.


Kapetan Guačosa imao je verbalni okršaj i u tunelu nakon utakmice. Dok je davao izjavu za argentinske medije grubo se obratio dvostrukom nizozemskom strijelcu Woutu Weghorstu, koji je kasnije ustvrdio kako se samo želio rukovati s Messijem.




– Jako sam razočaran Messijem. Htio sam se rukovati s njim, ali on to nije htio. Ne razumijem baš španjolski, ali sam siguran da mi je rekao nešto vrlo neugodno – poručio je Nizozemcu.