Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

SP u Kataru

Novi problemi za Francuze, upitna dvojica igrača uoči polufinala s Marokom

Autor: Hina

13.12.2022. 21:27
Novi problemi za Francuze, upitna dvojica igrača uoči polufinala s Marokom

Foto: Adrien Rabiot/Foto REUTERS

Francuski mediji navode kako su problemi dovoljno veliki da su obojica upitna za utakmicu u srijedu kada Francuzi i Marokanci love nedjeljno finale



AL KHOR Nastavljaju se francuski problemi na aktualnom svjetskom prvenstvu pa su tako sada za polufinale protiv Maroka upitni Adrien Rabiot i Dayot Upamecano.


Od početka ovog tjedna Upamecano ne trenira zbog upale grla, a viroza je napala i veznog igrača Adriena Rabiota koji također nije bio na treninzima tijekom utorka. Francuski mediji navode kako su problemi dovoljno veliki da su obojica upitna za utakmicu u srijedu kada Francuzi i Marokanci love nedjeljno finale.


Igrač Liverpoola Ibrahima Konate trebao bi biti zamjena za Upamecana, ukoliko bude potrebno. Rabiot cijelo prvenstvo igra odlično te je jedan od ključnih veznih igrača reprezentacije, a zamjena bi za njega trebao biti igrač Monaca Youssouf Fofana.




Francuzi su imali dosta problema s ozljedama uoči ovog svjetskog prvenstva pa su tako ostali bez brojnih vrlo važnih igrača u svojoj momčadi, od Benzeme i Kantea do Pogbe, Nkunkua i Kimpembea. Odmah na startu prvenstva ozlijedio se, pak, Lucas Hernandez.


Na aktualnom prvenstvu Francuska brani naslov svjetskog prvaka, prije četiri godine u finalu je svladala Hrvatsku 4-2.